🅰 🆁 🆃 - 🆃 🅴 🅷

🅰 🆁 🆃 - 🆃 🅴 🅷

Menu

Noi aducem arta, voi o explorați 

Toată priceperea și pasiunea o punem la dispoziția voastră

     Dacă citești aceste rânduri înseamnă că interesul ți-a fost atins și astfel începe drumul spre a deține o parte de artă chiar în viața ta de zi cu zi. 

    Odată cu interesul vine și curiozitatea și apoi dorința de posesie și nu în ultimul rând dobândirea și bucuria . 

    Când clientul vine hotărât e foarte simplu și ușor pentru ambele parti. Când clientul vine nehotărât sau sceptic, e provocarea ce ne face pe noi specialiștii sa ii oferim toate răspunsurile și soluțiile, ca în final sa aleagă ceea ce rezonează mai bine cu gusturile lui.

Alege arta in fiecare clipă și în  orice mod posibil. 

     De multe ori, când ochii se întâlnesc cu arta indiferent de felul ei, apare sentimentul plăcerii, curiozității și ne fură câteva secunde din viață pentru a admira lucrarea.

    Decorul / pictura indiferent ca este un tablou sau o pictura pe perete sau un obiect pictat ori handmade el inspiră : frumos, emoție, amintire.

    Mulți dintre cei ce vor admira o astfel de lucrare vor spune " E FRUMOS DAR EU : NU VREAU ASTFEL DE TABLOU, NU A-ȘI FACE O PICTURĂ PE PERETE, NU AS CUMPARA UN LUCRU ARTIZANAL ... PENTRU CASA MEA SAU  LA BIROU, LA SALOL "  E PERFECT ADEVĂRAT,  DAR DE CE ACEST SENTIMENT? 

 Deoarece atunci când vedem arta o  admirăm cu ochii și dorința noastră, dar ea este expusă acolo din dorința și alegerile altora care posibil sa aibă gusturi diferite.            Deci atunci când te oprești și admiri arta cu siguranță vrei și tu PENTRU  TINE ...diferența constă în alegerea modelului perfect pentru privirea ta și aici intervin specialiștii.

Artist tehnic ( în devenire )

       Pușcașu Daniel pasionat de artă, am deprins această pasiune cu mulți ani în urmă, dar condițiile și viața au ținut pasiunea la nivel de hobby. Astăzi însă pasiunea a ieșit la suprafață putând face ceea ce îmi doresc.

     Având  studii superioare , facultate , masterat în inginerie informatică (birotică) am combinat arta cu tehnica, ajungând astăzi să mă folosesc de hobby și cunoștințe putând expune un decor / pictură de o calitate superioară .  Cu ajutorul tehnologiei și priceperii pot virtualiza încă de la inceput decorul / pictura astfel clientul să vadă exact cum va arăta opera.

     Comunicarea și înțelegerea joacă un rol important în rezultatul final, dedicându-mi timp și înțelegere încă din primele minute de conversație, pentru ca la final clientul să fie mulțumit.

Contact

Întrebări- Sugesti - Reclamații 

Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebare, sugestie sau reclamație, nu ezitați sa ne contactați.
Puscasu Daniel